slen
03 56 60 640info@gszagorje.siCankarjev trg 4, 1410 Zagorje ob Savi

Dosežki naših učencev na 14. regijskem tekmovanju mladih glasbenikov

Na 14. regijskem tekmovanju mladih glasbenikov okolice Ljubljane in Zasavja, ki je potekalo od ponedeljka, 12. 2., do sobote, 19. 2. 2011, v Cerknici, Trbovljah in Logatcu, smo z dosežki naših učencev izjemno zadovoljni, saj so vsi svoje nastope opravili odlično in usvojili zlata priznanja. Nekateri izmed njih so bili tudi absolutni zmagovalci svoje kategorije, Peter Jeretina pa je dobil še posebno priznanje za najobetavnejšega mladega tolkalca.

Peter JERETINA, tolkala 1. a. kat., ZLATO PRIZNANJE, 1. mesto v svoji kategoriji in POSEBNO PRIZNANJE ZA NADARJENEGA MLADEGA TOLKALCA; Luka ZUPAN, rog, 1. b. kat. ZLATO PRIZNANJE in 1. mesto v svoji kategoriji; Jernej DRNOVŠEK, tolkala, 1. b. kat., ZLATO PRIZNANJE in 1. mesto v svoji kategoriji; Eva BALENT, harmonika, 1. b. kat., ZLATO PRIZNANJE in 1. mesto v svoji kategoriji; Lovro NOVAK, trobenta, 1. a. kat., ZLATO PRIZNANJE; Jernej ROTAR, rog, 1. b. kat., ZLATO PRIZNANJE; Luka JAHN, tolkala, 1. b. kat., ZLATO PRIZNANJE.
Mentor trobilcev je Drago Peterlin, tolkalcev Dejan Tabor, harmonikarice Ivica Obrul, korepetitorka vseh trobilcev in tolkalcev pa je Urška Vidic.

Tekmovalcem, mentorjem in korepetitorki iskreno čestitamo in jim želimo veliko uspeha tudi na državnem tekmovanju.
Vsem, ki nas podpirate in nam vlivate optimizem ter se veselite z nami pa se najlepše zahvaljujemo!

V imenu učiteljev in učencev GŠ Zagorje Metka Podpečan, ravnateljica

Dodaj odgovor