slen
03 56 60 640info@gszagorje.siCankarjev trg 4, 1410 Zagorje ob Savi

OB KONCU ŠOLSKEGA LETA

Drage učenke in učenci, spoštovani starši in skrbniki, začele so se počitnice. Verjamem, da za vse vas težko pričakovane in zaslužene. Zato mi dovolite, da se vam ob koncu tega izjemno napornega šolskega leta iskreno zahvalim za vso vašo požrtvovalnost, s katero ste nam pomagali, da smo skupaj previharili skozi to popolnoma drugačno in naporno šolsko leto.

Zelo sem vesela, da smo s skupnimi močmi ustvarili šolsko leto polno uspehov in dosežkov, predvsem pa omogočili našim učencem, da so z glasbo in plesom lahko živeli tisti del sebe, ki jih je navdajal z optimizmom in zadovoljstvom. Zato iskrena hvala vsem skupaj in vsakemu posebej, ker ste pomagali, ker ste naredili vse, da smo letošnje šolsko leto lahko uspešno pripeljali do konca. Iskrena hvala vam, dragi starši, stari starši, sorodniki, prijatelji za vso podporo, usmerjanje otrok, vse spodbude in za sodelovanje z nami.

Dragi učenci, vam pa želim izreči vse čestitke za pogum, vztrajnost, zaupanje in neizmeren trud, ki ste ga morali vložiti v letošnje šolsko leto. Dvajset tednov dela na daljavo je od vas terjalo veliko prilagajanja in učenja novih spretnosti, ki do sedaj niso bile del učenja glasbe in plesa. Hvala, ker ste vztrajali in hvala, ker ste verjeli, da vam glasba in ples lahko lepšata življenje.

Spoštovani, vsem skupaj želim lepe, umirjene, sončne počitniške dni. Naj nas tudi v prihodnje povezujejo sodelovanje, pomoč, medsebojno razumevanje, strpnost, sočutje in spoštovanje. Isti duh poguma in povezanosti kot ga znamo živeti samo mi. Skupaj smo močnejši in le skupaj lahko dosežemo vse, kar si želimo.

Srečno in vse dobro vam želim, Metka Podpečan, ravnateljica