slen
03 56 60 640info@gszagorje.siCankarjev trg 4, 1410 Zagorje ob Savi

OBVESTILO STARŠEM – šolnina

Spoštovani starši in skrbniki! 16. marca 2020 se je življenje v naši državi skoraj čez noč spremenilo, saj smo se soočili s situacijo, kakršne v vsej zgodovini Glasbene šole Zagorje ne pomnimo. V skrbi za zdravje naših otrok, vseh vas in nas, smo v treh dneh bili primorani reorganizirati pouk in pričeti poučevati na daljavo. To je bila za vse nas popolnoma nova izkušnja in obenem zelo odgovorna naloga. Nihče od nas niti v najbolj črnih scenarijih ni mogel predvideti, kaj se nam bo zgodilo.

Zato se želimo najlepše zahvaliti vsem staršem oz. skrbnikom, ki skupaj z otroki zelo lepo in odgovorno opravljate šolske obveznosti. Hvala, ker ste sprejeli novo vlogo in postali del našega pedagoškega procesa tudi vi. Saj le z vašo pomočjo otroci lahko osvajajo nova znanja ter si z glasbo in plesom morda tudi lajšajo stisko socialne distance.

Hvala za vašo pomoč in sodelovanje! Zavedamo se, da nam brez vas ne bi uspelo. Zato vam obljubljamo, da se bomo vsi skupaj še naprej trudili po najboljših močeh, da bodo otroci kljub temu lahko vzdrževali nivo znanja in ga po korakih tudi nadgrajevali. Hvala še enkrat vsem!

Zavedamo se, da se mnogi starši med vsem tem spopadate tudi z osebnimi, družinskimi ter poklicnimi izzivi in težavami. Ob tem pa ste mnogi za to, da pouk glasbe in plesa na daljavo lahko poteka nemoteno, bili primorani dokupiti oz. posodobiti računalniško opremo.

Zato smo se na Glasbeni šoli Zagorje v soglasju z županom Občine Zagorje Matjažem Švaganom odločili, da za mesec april 2020 ne bomo obračunali prispevka staršev (t. i. šolnine). Upamo, da vam bomo s tem vsaj malce olajšali življenje v kriznih razmerah. Ob tem pa vsem, ne glede na socialni status, omogočili nemoteno šolanje na Glasbeni šoli Zagorje.

Dragi učenci!

Velik HVALA pa gre tudi vam, ker se iz dneva v dan bolj trudite in sodelujete pri pouku na daljavo. Pri tem pa s pomočjo IKT tehnologij spoznavate nove možnosti in priložnosti za pridobivanje znanja.

Učitelji vam sporočamo, da smo zelo ponosni na vas in da vas že zelo močno pogrešamo.  Zelo si želimo, da bi se kmalu zopet srečali v naši hiši glasbe, petja, plesa in veselja!

Vse dobro vam želimo in ostanite zdravi!

Ravnateljica Metka Podpečan in kolektiv Glasbene šole Zagorje