slen
03 56 60 640info@gszagorje.siCankarjev trg 4, 1410 Zagorje ob Savi

18. 5. 2020 – ODPRTJE GLASBENIH ŠOL

Dragi učenci, spoštovani starši,

sporočamo vam, da bomo 18. maja zopet odprli šolska vrata, za individualni pouk instrumentov in petja ter pouk nekaterih skupin, in sicer: nauka o glasbi, solfeggia, baleta, predšolske plesne in glasbene vzgoje, plesne in glasbene pripravnice ter komorne igre. Pouk orkestrov in zborov bo še vedno potekal v obliki izobraževanja na daljavo. V obliki izobraževanja na daljavo bo potekal tudi pouk za učence, ki zaradi zdravstvenih omejitev ne morejo obiskovati pouka v prostorih šole. Zdravstvene omejitve za učence so opredeljene v Sklepu RS za pediatrijo.

 V šoli bomo ob reaktivaciji pouka upoštevali priporočila NIJZ in poskrbeli za izvajanje vseh potrebnih ukrepov za preprečevanje okužbe z novim koronavirusom.

V skladu s priporočili NIJZ mora šola tudi obvezno pridobiti podpisano izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo. Izjave bodo učenci od ponedeljka, 18. 5. 2020, dalje, ob prvem prihodu v šolo oddali odgovorni osebi, ki bo otroka sprejela na vhodu v šolo. Obenem vas obveščamo, da v šolski objekt lahko vstopajo samo učenci in zaposleni, ostali pa le po potrebi po predhodni najavi in ob upoštevanju vseh potrebnih ukrepov (nošenje obrazne maske, razkuževanje rok, higijena kašlja…). Morebitne govorilne ure lahko starši opravijo po telefonu ali preko računalniške povezave.

V velikem pričakovanju našega ponovnega snidenja vas prijazno pozdravljamo ter vam želimo veliko zdravja in pozitivne energije, da skupaj uspešno zaključimo šolsko leto 2019/20!