slen
03 56 60 640info@gszagorje.siCankarjev trg 4, 1410 Zagorje ob Savi

VABILO K VPISU in spletna prijavnica

Spoštovani starši!

V Glasbeni šoli Zagorje že več kot 70 let poučujemo glasbo in ples. Ker svoje poslanstvo doživljamo zelo odgovorno, se naši učenci glasbe, petja in plesa učijo pod vodstvom strokovnih, predanih ter prijaznih učiteljic in učiteljev. Ob tem pa izvajamo tudi programe predšolske glasbene vzgoje, glasbene pripravnice, predšolske plesne vzgoje, plesne pripravnice in skupinske kljunaste flavte.

Letošnje povabilo k vpisu v glasbeno oz. baletno šolo je zaznamovano z veliko družbeno preizkušnjo, ki naša življenja korenito spreminja in v nas morda vzbuja tudi negotovost in nemir. Prav zaradi tega s še večjo prepričanostjo vabimo k vpisu otrok v glasbeno šolo. Aktivno ukvarjanje z glasbo, bodisi petje, ples ali igranje inštrumenta, zagotovo z razvojne perspektive pomeni eno izmed dejavnosti, ki najbolj celostno vplivajo na kratkoročno in dolgoročno blaginjo otroka. Glasbena dejavnost namreč pri otrocih spodbuja psihomotorični, miselni in čustveno-socialni razvoj.

Zato, spoštovani starši, vabljeni, da svojemu otroku omogočite izobraževanje v Glasbeni šoli Zagorje.

Da boste lažje stopili v stik z nami, vam prilagamo spletno prijavnico v katero lahko vpišete, v kateri program želite vpisati svojega otroka. Če se boste odločili za vpis na inštrument ali petje, mora vaš otrok pred vpisom opraviti preizkus glasbenih sposobnosti, ki bodo potekali med 1. in 30. 6. oz. med 17. in 25. 8. 2020.

* Spletna prijavnica –  https://www.eglasbenasola.si/applications_api/application/8

Po opravljenem preizkusu glasbenih sposobnosti boste starši po pošti, najkasneje do 1. 7. oz. 26. 8. 2020 dobili obvestilo o možnosti vpisa otroka v glasbeno šolo.

Prijazno vabljeni, da se nam pridružite!

Kolektiv Glasbene šole Zagorje in ravnateljica Metka Podpečan